Busy ?

Hi october ihiks ni post first sem ni . dah sem empat ni ghupanyaaaa hahahaha macam kejap kan tapi tu diaaa hakikat . ada lagi seminggu kelas teori nak habis and then tahun depan full praktikal hmmmm . dua bulan Hsi dua bulan Hbuk . aiii cemana hakak nak hadap patient ni hmmmm diri pun tak betul lagi ni sedihhhhh . setahun kot kena hadap patient emm emmm mohon tabah hahaha . and ahad next week final . currently busy with final and research and mpp . ehhhh hasya jadi mpp kolej kakaka lupa nak bgtau hahahaha masehhh yang mana undi yang buat hasya ni jadik busy kakaka . okaybai jumpa lagi 😂

No comments:

Post a Comment