Long journey

Post pertama tahun ni . tahun 2015 . alhamdulillah masih diberi peluang untuk bernafas , umur dah masuk 20 tahun . bila dah masuk 20 ni macam macam datang . yang paling penting , sepanjang 20 tahun ni , ape yang aku dah capai dalam hidup aku . nothing.  hai tahun dua hai sem tiga . Dah masuk tahun baru ni , aku ambik keputusan nak delete semua post post lama aku hahahaha . Life goal untuk tahun ni adalah , lesen kereta . dan aku dah otw nak dapat , insyaAllah . lately ni , aku terfikir , betul ke aku datang sini . betul ke aku nak kerja ni sepanjang hidup aku . betul ke betul ke betul ke . betul ke tindakan aku masuk sini , tindakan aku pilih course ni . semua benda macam tak betul . mula menyesal tindakan setahun yang lalu . tapi mcm orang cakap . minat tu boleh dipupuk kan . dulu aku suka je datang sini , blajar benda ni . lately ni je datang setan mana tah merasuk aku hahaha . sampai sini je , till we meet again 😘



Selasa , 10 March , 12.03 - bilik kuliah lima

No comments:

Post a Comment