End of semester two :)

Hello there ! Assalamualaikum fuhhhh *berhabuk blog ni hahaha . Maka tamatlah semester dua dan sekarang ni tengah cuti sem . Bila bukak balik blog ni , satu je aku nampak . aku update blog ni time cuti mid sem dengan cuti sem wakaka . bukan ape , iolls agak sibuk . yang mana email tanya pasal third intake Uia , pasal interview Spa , maap maap . yang mana sempat reply , saya reply . Sem dua ni betul sibuk pejam celik dah habis sem dua . Kejap je masa dah nak masuk duopulohtahun ni haaaa . InsyaAllah sem depan dah naik sem tiga eherr . Hujung bulan ni nak update lagi skali blog ni maybe before masuk kolej for sem tiga . nak review balik ape yang jadi dalam tahun ni . Tahun ni memang mencabar . sangat . sem satu takde laa mencabar mana . naik sem dua , macam macam jadi tapi seb baikk ape yang jadi sem dua ni tak effect aku punya result exam haha . ehhh baru sedar , tak pernah upload gambar kolej . hahaha nak tengok ke ? aaaa nanti lah . See you in next post . Bye .

P/s : Nah belanja gambar hikss . Your occupatinal therapist :)








No comments:

Post a Comment