Life changed .

Im on my mid sem break . ternyata sem dua ni pantas pulakk jalan dia hahaha kejap je dah dua bulan masuk sem dua dan lagi dua bulan nak final nak habis sem dua . sem dua ni , makin senior makin banyak tanggungjawab makin banyak lah kerja nyaa yedok ? emmm aku rasa bila dah cukup umur 19 ni , banyak benda yang aku pikir yang aku rasa kadang kadang betul ke aku buat ni . ke salah emm . masa masa ni jugak aku mula pikir hal future aku . nak serious ke idok . bagi aku takde dah zaman main main zaman tu semua . hari hari dok kolej , dok cakap hal kawin dengan classmate . yang ni nak tunang , yang ni nak kawin nanti sem lima and i was like goshh please have a break ! im getting older and older . Banyak benda yang aku nak buat , aku dah buat . tapi ada lah limit limit dia tu . Dulu , aku tengok je orang keluar dating tengok wayang , umur aku 19 baru aku buat semua benda tu . tapi takde lah seronok mana pun . time skolah dulu , aku habiskan masa dengan kawan kawan perempuan je hahaha mana nak campur dak dak laki ni . datang sini je pemikiran berubah tambah matang emmm . benda benda ni semua melalaikan . sangat . note to myself indeed . till we meet again , maybe time cuti sem pulak hahaha . xoxo :)

No comments:

Post a Comment