June 2014

Heyyy its June 2014 and ni adalah post kedua aku tahun ni kahkah i cant believe it too . im busy with my class and exam . so now im on my sem break . one month sem break . Life aku dekat kskbjb was totally awesome and i love it . mula mula memang laa susah nak adapt dengan kawan kawan tp lama lama okay laa kat sana . bukan susah pun nak buat kawan . ye dok ? lepas satu sem aku kat sana , baru tahu laa macam mana life kat sana , pembelajaran dia macam mana . setiap course , lain cara dia . macam kalau nursing , diorang study sampai bulan 3 je pastu gi praktikal . kalau ma , lepas exam terus gi praktikal . kalau aku ni , lepas exam , goyang kaki 3 minggu kat kolej . lepas tu praktikal masa sem break which means dekat kampung . haaa aku ni baru habis praktikal lah ni . hikhik best gila praktikal . gi wad psikiatri lah , round wad lah . bessttt tu je boleh cakap . sepanjang seminggu dok main observe , aku dah nampak laa kerja ot ni canne sebenarnya . dan sebenarnya aku malas nak menaip hermmmm bosan cuti ni . k bai

No comments:

Post a Comment